ANKARA / ÇANKAYA - Süha Alemdaroğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu II. Kademe

OKULUMDA MUTLUYUM GELECEKTEN UMUTLUYUM ETWINNING PROJESİ

Okulumuzda yepyeni bir proje başlıyor. Okulumuz 3-A sınıf öğretmeni Birgül Arıkoğlu, I. kademede kuruculuğunu üstlendiği Okulumda Mutluyum Gelecekten Umutluyum eTwinning Projesi Ekim 2021 tarihinde uygulanmaya başlanmıştır.

Projemiz 4-11 yaş aralığındaki özel gereksinimli bireyleri kapsamaktadır. Projemiz anaokulu ve ilkokul düzeyinde eğitim ve öğretim gören özel gereksinimli öğrencilerimize yöneliktir.Özel gereksinimli öğrencilerimizin toplumsal yaşama kolay adapte olmalarını ,ikinci evleri olan okullarımızda öğrencilerimizin eğlenerek öğrenmelerini sağlamak istiyoruz. Bu güzel projeye bir çok ilimizden öğretmen ve öğrenciler katılacaktır.

PROJENİN HEDEFLERİ

1.Özel gereksinimli öğrencilerin istendik yönde olumlu davranışlar sergilemelerini sağlamak.

2.Özel gereksinimli öğrencilere akran desteği sağlamak.

3.Özel gereksinimli öğrencilerin kendilerine olan özgüvenlerini arttırmak.

4.Özel gereksinimli öğrencilerle ilgili farkındalığı arttırmak.

5. Özel gereksinimli öğrencilere sorumluluk duygusu kazandırmak.

Projemiz Ekim ayında başlayıp Ocak ayında bitecektir. Projemiz ortak okullarla yürütülecektir.Aylara göre çalışma süreci ortaklarımızla belirlenecektir.Tüm ortaklar işbirliği içerisinde çalışacaktır.

Proje kapsamındaki çalışmalarından dolayı tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

06-10-2021

Yayın: 06.10.2021 - Güncelleme: 07.12.2021 13:17 - Görüntülenme: 67